Livrare rapida in maxim 72 ore, inclusiv la Easybox.

Termostate Smart

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Un Termostat Smart pentru aerul conditionat este un dispozitiv care poate fi utilizat pentru a controla si monitoriza functionarea acestuia prin intermediul unei conexiuni la internet. Acest dispozitiv poate fi controlat de la distanta prin intermediul unei aplicatii de smartphone sau prin intermediul unei interfete web, astfel incat sa puteti regla temperatura si functionarea sistemului de aer conditionat de oriunde.
 

Un Termostat Smart pentru aerul conditionat poate oferi o serie de beneficii, cum ar fi:

  • Controlul temperaturii: Puteti regla temperatura din aplicatia de smartphone sau prin intermediul interfetei web, astfel incat sa puteti obtine un confort termic optim.

  • Programarea: Puteti programa sistemul de aer conditionat sa functioneze in functie de preferintele dvs. de temperatura si umiditate in diferite momente ale zilei.

  • Monitorizarea: Puteti monitoriza functionarea sistemului de aer conditionat prin intermediul aplicatiei de smartphone sau prin intermediul interfetei web, astfel incat sa puteti detecta orice probleme sau defectiuni in mod timpuriu.

  • Economii de energie: Deoarece puteti regla temperatura si functionarea sistemului de aer conditionat din orice locatie, puteti economisi energie prin evitarea supraincalzirii sau supraracirea spatiilor in care nu va aflati.

  • Conectivitate: Disponibilitatea unei conexiuni la internet va permite sa controlati sistemul de aer conditionat de la distanta prin intermediul unei aplicatii de smartphone sau prin intermediul unei interfete web.


Daca doriti sa aflati mai multe informatii utile despre Termostatele Smart Sensibo si cum va pot ajuta in viata de zi cu zi, va invitam sa intrati pe pagina de blog.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!