Livrare rapida in maxim 72 ore, inclusiv la Easybox.

Stiai ca aerul din locuinta ta este mult mai toxic decat cel de afara?

Stiai ca aerul din locuinta ta este mult mai toxic decat cel de afara?

Aerul din interiorul locuintelor poate fi mult mai toxic decat cel de afara din cauza unor factori precum:

1. Materiale de constructie si finisaje: Unii materiale de constructie, cum ar fi placajele din lemn stratificat, pot elibera compusi chimici toxici in aerul din casa. De asemenea, vopselele si lacurile folosite pentru finisarea mobilierului pot elibera gaze volatile care pot fi nocive pentru sanatate.

2. Fumul de tigara: Fumul de tigara poate contine mii de substante chimice nocive care pot afecta sanatatea. Fumul de tigara poate fi o sursa majora de poluare a aerului din casa, mai ales daca este inhalat de fumatori pasivi.

3. Produsuile de curatenie si de ingrijire a casei: Anumite produse de curatenie contin compusi chimici toxici care pot elibera gaze volatile in aerul din casa. De asemenea, produsele de ingrijire a plantelor pot contine substante chimice care pot fi periculoase daca sunt inhaleate.

4. Mobilier si textile: Mobilierul din casa poate elibera compusi chimici toxici in aer, cum ar fi formaldehida, care poate fi periculoasa pentru sanatate daca este inhalata. De asemenea, textilele din casa, cum ar fi pernele si covoarele, pot acumula praf si alte particule care pot fi nocive daca sunt inhaleate.

5. Radon: Radon este un gaz radioactiv care se poate forma in sol si poate patrunde in casa prin fisurile din fundatie sau prin sistemele de ventilatie. Expunerea la radon poate fi periculoasa pentru sanatate, deoarece poate provoca cancer pulmonar.

Pentru a imbunatati calitatea aerului din casa, ar trebui sa alegi materiale de constructie si finisaje sigure pentru sanatate, sa eviti utilizarea produselor de curatenie si de ingrijire a casei care contin substante chimice toxici, sa aerisesti incaperea in mod regulat si sa folosesti un purificator de aer pentru a indeparta particulele nocive din aer. 

Purificatorul de aer Sensibo Pure, impreuna cu filtrul HEPA H13 reusesc sa-ti purifice aerul din locuinta intr-un mod eficient si econom.

Alte articole care v-ar putea interesa:
Ce sunt filtrele HEPA H13 si cum te ajuta sa respiri un aer curat
Animalele de companie sunt influentate de calitatea aerului din incapere?
Cum va poate imbunatati calitatea vietii un purificator de aer inteligent

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!