Livrare rapida in maxim 72 ore, inclusiv la Easybox.

Cum iti revolutioneaza Sensibo aerul conditionat

Cum iti revolutioneaza Sensibo aerul conditionat
Cele mai utilizate comenzi ale unui aer conditionat sunt: pornire/oprire, creste/scade temperatura. In plus, de cele mai multe ori, nu suntem multumiti de temperatura pe care o face in camera (prea racoare vara sau prea cald iarna).

Dar oare doar acestea sunt singurele lucruri pe care poate sa le faca?

Indiferent daca esti in cautarea unei modalitati de a beneficia de potentialul aerului conditionat la maxim, sau doar cauti o modalitate prin care sa-ti mentii factura de energie electrica la un nivel cat mai scazut, Sensibo este solutia perfecta pentru tine.


Termostatele Smart Sensibo revolutioneaza functionarea sistemelor de aer conditionat prin intermediul urmatoarelor aspecte:

  1. Controlul temperaturii: Permit controlul temperaturii din orice locatie prin intermediul unei aplicatii de smartphone sau prin intermediul unei interfete web. Astfel, puteti regla temperatura sistemului de aer conditionat din orice locatie, ceea ce poate contribui la confortul termic optim.

  2. Programarea: Permit programarea sistemului de aer conditionat in functie de preferintele dvs. de temperatura si umiditate. De exemplu, puteti programa sistemul sa functioneze mai intens atunci cand sunteti acasa si sa se opreasca atunci cand sunteti la birou (sau invers).

  3. Monitorizarea: Permit monitorizarea functionarii sistemului de aer conditionat prin intermediul unei aplicatii de smartphone sau prin intermediul unei interfete web. Astfel, puteti detecta orice probleme sau defectiuni in mod timpuriu si puteti lua masuri pentru a le rezolva.

  4. Economii de energie: Permit economisirea energiei prin intermediul controlului temperaturii si a programarii sistemului de aer conditionat. De exemplu, puteti evita supraincalzirea sau supraracirea spatiilor in care nu va aflati, ceea ce poate ajuta la reducerea costurilor cu energia electrica.

  5. Conectivitate: Termostatele Smart Sensibo sunt conectate la internet, astfel incat sa puteti controla sistemul de aer conditionat de la distanta prin intermediul unei aplicatii de smartphone sau prin intermediul unei interfete web.

Pe langa aceste beneficii, acestea pot comunica cu usurinta cu purificatorul de aer Sensibo Pure.

Un ajutor de nadejde pentru aerul tau conditionat poate fi Termostatul Smart Sensibo Air Pro sau Termostatul Smart Sensibo Sky V2.

Alte articole care v-ar putea interesa:
5 avantaje ale unui termostat smart pentru aerul conditionat
Eficienta aerului conditionat iarna. De ce ar fi bine sa-l folosim si de ce nu?
Importanta temperaturii in locuinta pentru animalele de companie

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!